Manuel Fernandes Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Galatasaray ile TT Arena'da oynanan maç sonrasında 12 maç ceza alan ardından Tahkim tarafından cezası 4'e indirilen Portekizli oyuncu Raul Meireles'in Şükrü Saracoğlu'daki derbide yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-lacivertli yönetim, 3 yıllık sözleşmesi daha bulunan Raul Meireles ile yollarını ayıracak, buna karşılık bir başka Portekizli'yi renklerine bağlayacak.

Beşiktaş ile sorun yaşayan Manuel Fernandes ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, siyah beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bu arada Meireles ve menajeriyle bir görüşme yapılacak ve kendisine kulüp bulması istenecek.

Chelsea'den 10 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncuya bonservisinde de indirim yapılacağı bildirilecek.


27 yaşındaki Manuel Fernandes, özel hayatındaki sorunlar nedeniyle Beşiktaş'ta gözden düştü ve gönderilmesi gündeme geldi. Siyah-beyazlı takımdaki 3 sezonunda 91 resmi maça çıkan Fernandes rakip fileleri 18 kez havalandırdı. Duran toplardaki ustalığı ile dikkat çeken Fernandes bu sezon 28 resmi maçta 8 gol attı. Portekizli oyuncu için sezon başı Rusya'dan gelen 15 milyon euroluk teklif geri çevrilmişti.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm