İşte Fenerbahçe'den gidecek 5 futbolcu

Yeni transferlere yer açmak isteyen sarı lacivertlilerde gidecekler belli oldu.Kocaman'ın raporu doğrultusunda takviyeler stoper, sol bek, orta saha ve forvete yapılırken, kadrodaki lejyonerlerden Bienvenu, Krasiç, Stoch, Ziegler ve Yobo ile de yollar ayrılacak.

FENERBAHÇE'de gelecek sezonun transfer planlaması belli oldu. Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli yönetim kurulu, stoper, sol bek, orta saha ve forvete yapılacak takviyeler için düğmeye bastı. F.Bahçe gelecek sezon için 4 ya da 5 yabancı futbolcu transfer etmeyi hedeflerken, bu sayı eğer yerli oyuncular konusunda sürpriz gelişmeler olursa azalabilir. Buna karşılık takımdan gönderilecek yabancılar şimdiden belli oldu.

KRASIC TAKASTA KULLANILABİLİR

ZARAGOZA'da kiralık oynayan Bienvenu kesin olarak yolcu. Kamerunlu'ya ligin yeni ekiplerinden Erciyesspor talip. Takımdan ayrılması muhtemel bir diğer isim ise Krasiç. Sırp yıldız için yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen sarı lacivertliler Spartak Moskova ikna olursa, Emenike transferinde de Krasiç'i takas olarak kullanabilir. Bekleneni veremeyen bir başka lejyoner Stoch'un da gelecek sezon kalması zor görünüyor.

SOL BEKE BASTOS İSMİ GEÇİYOR

SLOVAK yıldızı da bonservis bedeli ya da takas ile göndermek isteyen sarı lacivertlilerde bir diğer yolcu ise kiralık olarak oynayan Ziegler olacak. Sol bek için bu sezon Schalke'de başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı Bastos adı en çok geçen isim. Takımdan ayrılması muhtemel isimlerden biri de Yobo. Ancak 2 yıl sözleşmesi bulunan Nİjeryalı için kesin karar verilmedi. Yobo'nun durumu daha sonra kesinlik kazanacak.


Kocaman iki çekti zafer bekliyor

Teknik direktör Aykut Kocaman idman öncesi futbolcularına ligdeki Kayseri maçı ile kupada Trabzon'la oynayacakları final karşılaşmasını kazanmaları gerektiğini söyledi. Emre ve Kuyt'ın takımla birlikte çalıştığı antrenmana sakatlık olan Meireles ve Egemen katılmadı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm