Göztepe'de sabırlar taştı İmam Altınbaş görevden ayrıldı

Göztepe başkanı İmam Altınbaş görevinden ayrıldı... Altınbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Altınbaş Holding olarak 20 Ağustos 2007'de TMSF tarafından yapılan ihalesiyle dahil oldukları Göztepe camiasına 27 Kasım 2008'den beri başkan sıfatıyla hizmet ettiğini belirtti.

Göztepe Spor Kulübü'nün kurumsal kimliği, altyapısı, mağazaları, spor okulları, web siteleri, taraftar kart yapılanması, idari, mali kadroları ve sıfır borç politikasıyla örnek bir kulüp olduğunu belirten Altınbaş, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Göztepe camiası, tarihinde büyük başarılar elde etmiş, son 10-15 yıllık periyotta bu başarılardan uzak olması sebebiyle haklı olarak başarıya aç ve bir an önce başarı isteyen bir yapıya sahiptir. Geçen 5 yıllık süreçte Göztepemiz Süper Amatör Lig'de mücadele ederken profesyonel liglere geri getirilmiş ve şampiyonluklar yaşanarak üst liglere doğru çıkarılmıştır. Sporda ve özellikle de futbolda başarı ne kadar doğal bir sonuçsa başarısızlık da o kadar doğal bir sonuçtur. Geride kalan 88 yıl boyunca Göztepemiz bazı sezonlar başarılı olmuş bazı sezonlar da başarısız olmuştur. Ancak bir sonraki sezon hangi ligde olursa olsun sahada yerini almış ve her zaman şampiyonluk parolası ile lige başlamıştır. Bu bundan sonra da hep böyle olacaktır. Önemli olan sezonluk başarısızlıkların kulübün tarihine, kimliğine, yapısına zarar vermemesi, sezonluk başarısızlığın, tarihe daha vahim olaylarla kaydedilmemesidir."

"ASLA YAŞANMAMASI GEREKEN OLANLARDI"

Altınbaş, PTT 1. Lig'den düştükleri 12 Mayıs günü kulüp binasında yaşananların Göztepe tarihinde bir daha asla yaşanmaması gereken olaylar olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki; bir grup sağduyulu taraftar tarafından korunan müzemize bir zarar gelmiş olsaydı, bu İmam Altınbaş'ın veya Altınbaş Holding'in tarihine değil Göztepemiz'in tarihine yazılacak bir kara leke olacaktı. Gelinen süreçte ticari ve sinai faaliyetlerimize kişisel mesaimin daha büyük bir bölümünü ayırma zaruriyetimden dolayı Göztepe Spor Kulübü Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı aldığımızdan bir adım öteye koyabildiysek, bu en büyük mutluluğumuzdur. Kulübümüzün 88 yıllık tarihinde görev almış bir başkan olmanın manevi hazzı ile beraber bugünden sonra öncelikle bir taraftar sonra da eski bir başkan olarak Göztepe camiasına hizmetim devam edecektir."


"GÖZTEPE TARAFTARINDAN RİCAM..."
Göztepe taraftarına kırgınlığının ve siteminin bulunmadığını belirten Altınbaş, "Ancak Göztepe taraftarlarından son ricam, içlerinde yanan büyük Göztepe ateşini ve bunun yarattığı enerjiyi, Göztepe camiasının, yönetiminin, futbolcusunun, hocasının, idarecisinin yanında ve arkasında hissetmesini sağlaması ve kulübün taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla ve hocasıyla tek yürek ve tek ses olmasıdır. Şuna inanıyorum ki, Göztepe taraftarının enerjisini yanında, arkasında hisseden, hoca, futbolcu, idareci, başkan ve kulüp için başarı kaçınılmaz olacaktır" ifadelerini kullandı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm