Emmanuel Emenike yeniden Fenerbahçe'de

Özellikle UEFA Kupası'nda yarı finale kadar çıkıp finalin kaybedilmesinden sonra yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurulması için harekete geçen başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının ilk anlaşmayı yaptığı ortaya çıktı

Aykut Kocaman'ın önümüzdeki sezon da takımın başında kalıp kalmayacağı soru işaretleri uyandırıyordu. Bu konunun halledilmesi ve Mali Genel kurulda başkan Aziz Yıldırım'ın, "Ben 2 sezon daha görevimin başındayım. Aykut Kocaman da bizimle birlikte bir yere gitmiyor" sözleriyle teknik direktör sorunu ortadan kalkmış oldu. Bu gelişme sonrasında ise sıra Kocaman'ın gönlünü almaya geldi. Bunun için de şike dönemi sürecinde Aykut Kocaman'ın bir kez bile oynatamadan göndermek zorunda kaldığı ilk gözağrısı Emenike, başkan Aziz Yıldırım tarafından genç hocaya göreve devam etmesi adına sezonun ilk hediyesini olarak verdi. Başkan Yıldırım'ın son günlerde sık sık görüştüğü Kocaman'a, "Yeni sezonda da birlikteyiz. Sana ilk hediyem Emenike. Biliyorum zamanında kullanamadın çok üzüldün. Gerekli girişimleri yaptık sezon başı kampında Emenike de kamptaki yer alacak" müjdesini verdi.


8 MİLYON DOLAR'A DÖNÜYOR

Emenike müjdesi sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman'ın ise Yıldırım'ın bu hediyesine fazlasıyla sevindiği öğrenildi. Bu arada Nijeryalı yıldızın dönüşünün faturası da belli oldu. hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Emenike'yi 10 milyon Euro karşılığında Spartak Moskova'ya vermişti. Buna karşılık golcü oyuncuyu 6 ya da 8 milyon Dolar arasında bir fiyata geri alacağı belirtildi. Bunun nedeninde Emenike'nin sözleşmesinde Fenerbahçe'ye geri dönmesi konusunda özel bir madde bulunduğu ve bu nedenle daha az bir fiyata geri döneceği öğrenildi.

STOPERE 2 SÜPER ADAY: TOURE YA DA TERRY

Başkan Aziz Yıldırım'ın Emenike müjdesinin ardından bir yıldız ismin daha Sarı- Lacivertli takıma katılacağı ortaya çıktı. Buna göre teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği transfer raporunda özellikle iyi bir stoper alınmasını istedi. Bunun için de Kocaman'ın Manchester City'den Kolo Toure ile Chelsea'den John Terry'nin isimlerini verdiği ortaya çıktı. Sarı- Lacivertli yöneticilerin bu iki yıldızdan birini kadroya dahil etmek için şimdiden kolları sıvadıkları ve önemli mesafeler kat ettikleri öğrenildi.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm