Xavi ve Francesco Totti Milan yolundan dönmüş

AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Barcelona'nın bayrak adamlarından Xavi ve Roma'nın efsane golcüsü Francesco Totti'yi az kalsın transfer etmeyi başardıklarını söyledi. AC Milan'ın asbaşkanı Galliani, Milan'ın zamanında Xavi ve Totti'yi transfer etmenin eşiğinden döndüklerini söyledi.

68 yaşındaki yönetici, son 30 yılda Milan'a yaptığı efsane transferler ve getirdiği başarılarla anılırken, kendisi Xavi ve Totti gibi iki büyük ismi daha Milan'a katmanın eşiğinden döndüklerini söyledi. La Gazetta Dello Sport'a konuşan asbaşkan, "Totti AC Milan'la imzalamaya yakın mıydı? Evet, ama yakın zamanda değil. Biz az kalsın Xavi'yi kulübe getirmeyi başarıyorduk. Hatta kontrat bile hazırdı. Babasıyla görüşen bizzat kendimdim, fakat annesini hesaba katmadım..." dedi.


Gunnar Nordahl'la gol sayılarını eşitleyerek, Serie A tarihinin en golcü ikinci ismi olan Francesco Totti hakkında övgü dolu sözlerle konuşan Galliani, Andriy Shevchenko'nun Serie A'da gördüğü en büyük forvetlerden biri olduğunu ve yeterli süre İtalya'da kalsaydı Silvio Piola'nın 274 gollük rekorunu kırabileceğine inandığını da söyledi.

İtalyan yönetici, "Totti'yi tebrik ediyorum, efsane oyuncumuz Nordahl'la gol sayılarını eşitledi. Önünde sadece Silvio Piola'nın rekoru kaldı. Keşke, dostum Shevchenko Serie A'yı bu kadar erken bırakmasaydı, eminim Piola'nın rekorunu kırabilirdi." dedi.

Milan, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Barcelona ile karşılacak. İtalyan Devi, Katalanlar'ı ilk maçta 2-0 yenmeyi başardı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm