Marco Tardelli: Luis Suarez tam Juventus'a göre

İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımı Yardımcı Teknik Direktörü Marco Tardelli, Luis Suarez'in Juventus'un tüm hücum sıkıntısını çözeceğini söyledi. İrlanda Cumhuriyeti'nin Yardımcı Antrenörü Tardelli, Suarez'in gelecek sezon Devler Ligi arenasında yer alması gerektiğini savundu.

Premier Lig'de iki sezonda dikkatleri üzerine çeken Uruguaylı golcü attığı gollerle neredeyse tek başına Liverpool'un hücum yükünü çekiyor.

Juve'nin aradığı adamın Suarez olduğunu söyleyen Tardelli, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Bir forvet bir sezonda 20 gol atıyorsa o adam her takım için yararlı olur. İyi oyuncular da ucuz olmaz. Suarez de bence Juventus için ideal bir oyuncu. Güçlü, teknik ve golcü bir oyuncu. Ama onu transfer etmek oldukça zor. Şu an için Gonzalo Higuain Juventus için daha gerçekçi bir hedef olur." sözlerini kullandı.


Juventus'un bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde biraz da şansa ihtiyacı olduğunu söyleyen Tardelli, "Dortmund, Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Manchester United gibi takımların olduğu yerde ekstra bir şeyler yapmanız gerekir ve aynı zamanda şanslı olmalısınız." dedi.

Barcelona'nın Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in de adı uzun süredir Juventus ile anılıyor.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm