Luis Suarez Liverpool'dan ayrılıyor mu?

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Wigan Athletics karşısında 3 gol atarak parlayan ve Premier Lig'de bu sezon 21'inci golün ulaşan Uruguaylı golcü Luis Suarez ile ilgili transfer haberlerine açıklık getirdi. Kuzey İrlandalı teknik adam yaptığı açıklamada, Suarez hakkındaki Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takıma gideceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Brendan Rodgers, Luis Suarez'in takımdan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı. Kuzey İrlandalı teknik adam, Wigan ağlarına tam 3 gol bırakan Uruguaylı golcüsünü göklere çıkardı ve Suarez'in Liverpool'da son derece mutlu olduğunu vurguladı.

LUİS SUAREZ'İ HANGİ TAKIM İSTİYOR?
Uruguaylı golcü, dün oynanan Wigan maçında resmen şov yaparak 3 gole imza attı ve takımının farklı galibiyetinde büyük rol oynadı. Brendan Rodgers, attığı 3 golle birlikte Premier Lig'de bu sezon 21'inci golün ulaşan Suarez hakkındaki Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takıma gideceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Rodgers, "Bu konuda hiçbir problemimiz yok. Suarez'in takımdan ayrılmayacağına eminim. Elbette bu kalitede futbolculara teklifler yapılması son derece normal. Suarez de dünya çapında bir yıldız. Fakat kendisiyle sürekli iletişim halindeyiz. Dahası geçtiğimiz hafta menajeriyle birlikte de görüştük ve takımda son derece mutlu olduğunu ifade etti." diyerek Suarez'in Liverpool forması giymeye devam edeceğini belirtti.



SUAREZ'İN LİVERPOOL'DA PARLAK BİR GELECEĞİ OLACAK
Şampiyonlar Ligi konusuna da değinen Rodgers, "Şampiyonlar Ligi'nin önemsiz olduğunu söyleyemem çünkü bütün iyi futbolcular en iyi seviyede mücadele etmek ister. Fakat Suarez burada çok mutlu. Taragtarlar ona tapıyor. Suarez de kenti çok seviyor. Burada çok parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorum." diyerek ileride bu imkânı Suarez'e sunacaklarını ima etti.

Liverpool, 28 haftası geride kalan Premier Lig'de topladığı 42 puanla 7'nci sırada yer alıyor.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm