Leonardo Bonucci: Antonio Conte Juventus'tan ayrılmaz

Juventus forması giyen Leonardo Bonucci, Antonio Conte'nin Torino'dan ayrılmayacağına inandığını açıkladı. İtalya Milli Takımı'nın da formasını giyen Bonucci, Juventus'un geleceği hakkında açıklamalarda bulundu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki olası rakiplerini değerlendirdi.

Son dönemde Avrupa'nın elit takımlarıyla gündeme gelen Conte hakkında Tuttosport'a açıklamalarda bulunan Bonucci, "Tam bir Juventuslı. Kulübün DNA'sını taşıyan biri. Takımdan ayrılmayacaktır. Zaten Juventus'u çok daha uzun yıllar çalıştırmanın hayallerini kuruyor." sözleriyle İtalyan teknik adamın takımda kalacağını vurguladı.

Kendi geleceğine de değinen Bonucci, "Aynı durum benim için de geçerli. Kariyerimde çıkabileceğim en üst noktanın Juventus forması giymek olduğunu düşünüyorum ve şu an buradayım. Kariyerime burada nokta koymak istiyorum. Daha ne isteyeyim ki?" sözleriyle hayallerindeki takımın forması giydiğini dile getirdi.


Son olarak Şampiyonlar Ligi'ne değinen başarılı savunma oyuncusu, "Son 8'e kalan takımların tamamı eşit güçte olsa da Schalke-Galatasaray ve Porto-Malaga eşleşmelerinden gelen takımlar diğerlerine kıyasla biraz daha zayıf olacak. Yine de bu aşamadaki her takımdan korkulması gerekiyor." dedi.

Juventus, 27 haftası geride kalan Serie A'da topladığı 59 puanla zirvede yer alıyor.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm