Bayern Münih'in gözü hep Arsene Wenger'de

Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, geçtiğimiz dönemde takımın başına geçirmek için Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ile görüştüklerini fakat Fransız teknik adamı ikna edemediklerini açıkladı. Hoeness, 7 senedir kulübüne herhangi bir kupa kazandıramadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen Arsene Wenger'in kıymetinin bilinmediğini ifade etti.

Wenger hakkında The Sun'a açıklamalarda bulunan Hoeness, "Zamanında Wenger'i takımın başına geçirmek için birkaç kez girişimde bulunduk. Hatta Japonya'ya gitmeden önce Franz Beckenbauer ile Nice'e gidip kendisiyle görüştük. O zaman şartlarımızı da kabul etmişti ama sonradan Japonya'ya gitme kararı aldı. Açıkçası çok şaşırmıştık. Arsenal'e geldikten sonra da ne zaman teknik direktör arasak, adaylardan biri hep Wenger oldu." sözleriyle Wenger'i almayı başaramadıklarını itiraf etti.


Hoeness, ayrıca "Son derece ciddi biri. Çok kuvvetli bir kişiliğe sahip. Futbol hakkında da çok parlak fikirleri var. Yıllar boyunca muhteşem bir davranış sergiledi ve hep Arsenal'e sadık kaldı." diyerek Fransız teknik adamı takdir ettiğini belirtti.

Arsene Wenger, 1996'dan bu yana Arsenal'i çalıştırıyor.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm