Tottenham Hotspur'dan Manuel Fernandes'e 40 milyon !..

FERNANDES 40 MİLYON TL.. Beşiktaş’ta yabancı futbolcular kıymete bindi. Fernandes’e Tottenham’ın 17 milyon euro (40 milyon lira) önerdiği ortaya çıktı. Diğer Portekizli Almeida’ya da CSKA Moskova ile Atletico Madrid talip oldu

Beşiktaş’ın sezon sonunda elden çıkarmayı düşündüğü Portekizli futbolcuların talipleri çoğalırken, en çok kıymete binen isim Manuel Fernandes oldu. Bu futbolcu için en ciddi teklif yapan Tottenham’ın 17 milyon euro (40 milyon lira) önerdiği ifade edildi.

Siyah-beyazlı takımda bu sezon ortaya koyduğu performansla sivrilen ve Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Fernandes’i almak isteyen İngiliz Premier Ligi takımının, Beşiktaşlı futbolcuyu transfer edebilmek için Menajer Mendes’e başvurduğu ifade edildi. Futbolcunun da İngiltere’ye gitmek istediği vurgulandı. Transferin gerçekleşebilmesi için yeni yönetim kurulunun seçilmesi bekleniyor.

Kartal’da transfer teklifi alan diğer futbolcu da Almeida oldu. Siyah-beyazlı ekibin forvetinde yer alan futbolcu için de CSKA Moskova ile Atletico Madrid’in ciddi öneride bulunduğu vurgulandı. Bu oyuncunun menajerinin de Jorge Mendes olması nedeniyle iki futbolcu için gelen önerilerin bekletildiği vurgulandı.

Beşiktaş’ın yeni yönetimi, bu futbolcuların satılması durumunda kısa vadeli borçları ödeyerek rahatlayacak ve mali anlamda nefes alacak.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm