Galatasaray Arouna Kone transfer yarışında

Galatasaray'ın son gözdesi Levante'den... Sarı-kırmızılı yönetim, Levante'nin Fildişili yıldızı Arouna Kone için Shakhtar Donetsk ile yarışıyor.

Avrupa'da eski başarılı günlerine dönmeyi hedefleyen ve bunun için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Galatasaray, Arouna Kone ile yakından ilgileniyor. Daha önce de bu oyuncuyu isteyen sarı-kırmızılı ekip, kiralık forma giydiği Levante'de attığı gollerle adından söz ettirince Kone'yi yeniden gündemine aldı. İddiayı İspanya'nın Levante gazetesi sayfalarına taşırken, haberde sarıkırmızılı takımın, 28 yaşındaki oyuncu için Shakhtar Donetsk ile yarıştığı ifade edildi.

HAMBURG DA PEŞİNDE
Kone'nin bonservisinin Sevilla'da olmasına karşın satın alma opsiyonunun Levante'de olduğu iddia edildi. Galatasaray ve Shakhtar, Levante'nin çekilmesi halinde transferi gerçekleştirilebilecek. Bu arada sarı-kırmızılı ekipte gözden düşen Milan Baros'u Zenit ve Spartak Moskova'dan sonra Hamburg da transfer listesine dahil etti. Yeni bir golcü almayı planlayan Galatasaray'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunan Çek golcüyü, kabul etmesi halinde Almanya'ya gönderebileceği ifade edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm