Mehmet Topal'ın Stoke City'ye attığı süper gol (Video)

La Liga'daki temsilcilerimizden Mehmet Topal'ın takımı Valencia, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Stoke City ile karşılaştı. Valencia, zorlu deplasmandan Mehmet Topal'ın muhteşem golü ile 1-0 galip ayrılmayı başardı.

UEFA Kupası 2. Tur ilk maçında İspanya'daki temsilcimiz Mehmet Topal'ın takımı Valencia, deplasmanda Beşiktaş'ın grubundan ikinci olarak tur atlayan Stoke City ile karşılaştı.

İspanyol devi deplasmanda rakibini 1-0 mağlup ederek turu geçmek için büyük bir avantaj elde ederken; 29 Ocak'ta oynanan Racing Santander maçında yaşadığı beyin sarsıntısından sonra ilk kez forma giyen Topal, attığı muhteşem golle geceye damgasını vurdu.

Mehmet Topalın süper golüMilli futbolcumuzun ilk 11'de sahaya çıktığı maçta, Valencia baştan sona topa daha fazla hakim olan takım oldu. Yarasalar topa hakimiyetini net fırsatlara çevirmekte zorluk çekse de Stoke City'e de boşluk vermedi. Karşılaşmanın 36. dakikasında sahneye çıkan Mehmet ise, uzak mesafeden attığı harika şutla Stoke City kalesindeki örümcek ağlarını temizleyerek takımını 1-0 öne geçirdi. 25 yaşındaki oyuncu, Valencia kariyerinin ikinci golünü atarken bu sezon ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

İkinci yarıya önde olmanın avantajı ile başlayan Valencia, ikinci yarıda da kontrollü oyununu sürdürdü. 36. dakikada geri düşen Stoke, maç boyunca rakip kaleye attığı 4 şutta sadece 1 isabet bulabilirken, 71. dakikada Valencialı Sofiane Feghouli'nin vuruşunda top direkten döndü. Attığı golün yanı sıra oynadığı futbolla da sahalara fırtına gibi dönen Mehmet ise, 90 dakika boyunca forma giydi.

İki takım arasınaki rövanş maçı 23 Şubat'ta İspanya'da Mestalla Stadı'nda oynanacak. Stoke City'nin turu geçmesi için deplasmanda en az 2 gol bularak kazanması gerekirken, maç İngiliz ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona ererse turu geçeni uzatma dakikaları ya da penaltı atışları belirleyecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm