Lazio'dan Keisuke Honda için çılgın teklif

Lazio'dan Honda ve Klose açıklamaları... Lazio yönetimi, gerçekleşmeyen Keisuke Honda transferi ve sorun yaşandığı düşünülen Miroslav Klose ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Ocak ayı transfer döneminde CSKA Moskova'dan Japon oyuncu Keisuke Honda'yı almaya çok yaklaşan ama transferi tamamlayamayan Lazio, bu transferle ilgili bir açıklama yayınladı.

Rus ekibi ara transferin son gününde Lazio'nun teklifini yetersiz bulmuş ve reddetmişti. Bu transferin gerçekleşmemesinin ardından da Miroslav Klose ile kadronun yetersiz olduğu sebebiyle sorun yaşandığına dair haberler yapılmıştı.

Resmi internet sitesinden bu konularla ilgili bir açıklama yayınlayan Lazio yönetimi, "Honda için 13 milyon avro ve kaleci Juan Pablo Carrizo'yu teklif ettik. Ara transferde İtalyan takımlarının yaptığı en yüksek teklifi biz yaptık. Buna rağmen CSKA Moskova kabul etmedi." ifadelerini kullandı.

Açıklamada Klose konusuna da değinilen açıklamada, "Miroslav Klose, basında çıkan haberleri kesin olarak yalanladı. Kadronun da rekabet için oldukça güçlü olduğunu söyledi. Milan maçında da sakatlığı sebebiyle oynayamadı. Taraftarlarımızın bu tür haberlere itibar etmemelerini istiyoruz." denildi.

Serie A'nın 4. sırasında bulunan Lazio, lider Juventus'un 5 puan gerisinde takibini sürdürüyor.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm