Atletico Madrid de Burak Yılmaz yarışında

Burak Yılmaz’ın kefili Arda Turan... Atletico Madrid Sportif Direktörü Caminero, 25 gole ulaşan Trabzonlu oyuncuyu milli yıldıza sordu. Arda, “Hiç düşünmeden alın. Şu anda Türk futbolunun Henry’si” dedi.

BU sezon attığı gollerle Trabzonspor’u sırtlayan Burak Yılmaz, İspanya Ligi’ndeki Türk futbolcular kervanına katılmak üzere... Galatasaray’ın eski starı Arda Turan’ın da formasını giydiği Atletico Madrid’in golcü için harekete geçtiği ve araştırma yaptığı öğrenildi. İspanyol ekibinin yöneticisi Jose Luis Perez Caminero, Burak’ın Milli Takım’dan yakın arkadaşı olan Arda Turan’a yıldız futbolcunun durumunu sordu.

Takıma büyük katkı sağlar
ARDA Turan da “Bu sezon 25 gol atarak zaten kalitesini ortaya koydu. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Türk futbolunun Thierry Henry’si... Fizik gücü yüksek, şutları isabetli ve çok çalışkan. Sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi var. Kendisiyle konuşup, ikna ettiğinizde transferinde hiçbir sorun yaşamazsınız.?Seneye takımımıza büyük katkı yapar. Benimle de çok iyi anlaşıyor”?şeklinde konuştu.

Sezon sonuna kadar takip
ATLETİCO Madridli yöneticilerin bu olumlu referans sonrası Burak’ı sezon sonuna kadar izleme ve transferi için ön görüşme yapma kararı aldığı belirtildi. Burak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Sözleşmemde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi var ama, yönetimin rızası olmadan bir yere gitmem” demişti. Madrid’in golcüyü almak için Bordo-Mavili kulübün yöneticileriyle de anlaşması gerekecek.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm