Semih Şentürk'e yol göründü

Semih artık sadece idmanda oynar... Semih, 1-0 yenik kapatılan Gaziantep maçının ilk yarısı sonunda, “Belimden sakatım” dedi ve çıktı. Fakat doktorlar bir şey bulamadı.

Kocaman’ın Semih’i, ‘taraftar tepkisinden korktuğu için sorumluluktan kaçıyor’ düşüncesiyle kadroya almadığı ifade ediliyor.

F.BAHÇE’de gündem Semih Şentürk ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde sergilenen kötü futbol... 4 milyon Euro gibi ciddi bir paraya satın alınmasına karşın, Henry Bienvenu’nun bu takımın santrforu olmadığını hemen herkes kabul ediyor.

Şimdi akıllardaki soru şu: “Peki, Semih Şentürk nerede? Bienvenu’yü yedek oturtup, Alex’ten zorla santrfor yapmaya çalışan Aykut Kocaman, Semih’i neden oynatmıyor?”

Bu soru Belediyespor maçından sonra Kocaman’a da soruldu... Fenerbahçe Teknik Direktörü, kendisinden beklenmeyen bir üslupla yanıtlayıp, “Teknik direktörlük hesap verme makamı değildir” dedi. Gerginlik ve öfke kokan sözlerden de anlaşılacağı üzere, Aykut Kocaman ile Semih Şentürk arasında ciddi bir sorun var. Şimdi gelin onu anlatalım...

Küfür yüzünden twitter’ını kapatmıştı

TARİH 4 Ocak 2012... Fenerbahçe, Orduspor ile 1-1 berabere kaldı. Semih, maç sonrası yüzlerce taraftardan tepki hatta küfür dolu mesaj geldiği için twitter hesabını kapattı. O dönemde Nobre’ye karşılık Mersin İY’ye takas gitmesi gündemde olan Semih, ısrarla “Hayır” diyordu.

Tarih 9 Ocak 2012...

Gaziantep-spor’u konuk eden Fenerbahçe, pek de umut vermeyen bir futbol sonrası ilk yarıyı 1-0 geride kapatmış ve Semih de ilk 11’deydi. Devre arasında Semih, belindeki ağrıları gerekçe gösterip, maça devam edemeyeceğini söyledi. Aykut Kocaman da, “Tamam” diyerek onu çıkardı ve Bienvenu’yü oyuna soktu.

“İğneyle oynayabilirim” bile demedi

SEMİH ertesi günü kulüp doktorları tarafından muayene edildi ve MR’a gönderildi. Fakat ortada tuhaf bir durum vardı; doktorlar hiçbir şey bulamamıştı. İşte o günden sonra Aykut Kocaman’ın Semih’i tamamen gözden çıkardığı ifade ediliyor. Bunu ben söylemiyorum, Kocaman’ın en yakınındakiler söylüyor:

“Semih artık Fenerbahçe’de antrenman futbolcusu olur. Orduspor maçından sonra aldığı taraftar tepkisinden çok korktu. Gaziantep maçında da aynı şeyin başına geleceğinden korktuğu için, ikinci yarıya çıkmak istemedi. Semih iğneyle oynamayı bile düşünmedi, istemedi.”

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm