Real Madrid-Barcelona: 1-2 (Video-Maç Özeti) Real'in bitmeyen çilesi

Barcelona Real Madrid'i 2 golle ayıkladı ve El Clasico'da gülen yine 2-1'lik skorla Barcelona oldu. Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Real madrid, Barcelona'yı Santiago Bernabeu'da konuk etti. Mücadeleye milli futbolcularımızdan Hamit, ilk 11'de başlarken, Nuri kadroda yoktu. Mesut ise yedek kulübesindeydi. Karşılaşmaya iyi başlayan Barcelona'ydı ama golü bulan ev sahibi oldu. 11. dakikadaki hızlı Real hücumunda orta sahada topla buluşan Ronaldo, Pique'yi ekarte ettikten sonra Pinto'nun da hatasıyla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol Barcelona'nın hızını kesmedi. defansın arkasına atılan toplarla etkili olan Katalan ekibinin Alexis ile 1 topu direkten dönerken, Casillas ilk devre Real'in gol yemesini engelleyen isimdi. Hamit ise önünde oynayan Benzema'nın hemen hemen hiç yardıma gelmemesi nedeniyle Iniesta karşısında sıkıntılı anlar yaşadı.

Real Madrid Barcelona maçı geniş özeti ve golleriİkinci yarı ise konuk ekip için golle başladı. 49. dakikada kullanılan kornerde Puyol, kendisini kontrol eden Benzema'dan kurtulup çok iyi kafa vurdu ve skoru dengeleyen isim oldu. Bu golden sonra Real Madrid, iyice oyundan düştü. Topu istediği gibi çeviren Barcelona'nın Iniesta ile bir topu daha direkten döndü. Ev sahibi ekibin 2. yarıdaki en önemli pozisyonunda Hamit'in ortasında Benzema'nın kafa vuruşu direkten dışarı gitti.

Çok iyi pas yapan Barcelona 2. golünü de bir defans oyuncusuyla buldu. 76. dakikada Messi'nin nefis pasında defansın arkasına çok iyi sarkan Abidal, skoru 2-1'e getiren isim oldu. El Clasico'daki 9. asistini yapan Messi, bu kategoride de rekora ortak oldu. Messi, Bernabeu'daki son 10 maçından sadece 1'ini asist yapmadan ya da gol atamadan tamamladı.

Maçı 2-1 kazanan Barcelona, bu sezonki 2. El Clasico'yu kazanarak haftaya oynanacak rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Bu sonuçla Real karşısında 86. kez gülen Barcelona, ezeli rakibini yakalarken, Guardiola da Real'i en çok yenen teknik direktör oldu.





Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm