Manisaspor'da Ümit Özat dönemi

Manisaspor, Kemal Özdeş'in istifasının ardından teknik direktörlüğe Ümit Özat'ı getirdi.

Manisaspor Kulübü, bugün yaptığı açıklamada teknik direktör Ümit Özat ile sezon sonuna kadar opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Özat, görevine başladı. Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde ilk antrenmanına çıkan Özat, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor’un ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğunu belirtti.

Sözleşme teklifi 1,5 yıllık olmasına rağmen, sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını söyleyen Özat, şöyle devam etti: "Bu ülkede 10 aylık ya da 10 yıllık mukaveleniz olmuş çok önemi yok. Önemli olan insanların birbirlerini tanıyıp mutlu olması, birbirine inanması ve güvenmesi. Böyle bir zamanda bana güvenip inanan başkana ve Manisaspor camiasına teşekkür ediyorum. Önümüzde 12 maçlık periyot var. Bu hafta Kardemir Karabükspor maçını kazandığımız takdirde üst sıralar için oynayabiliriz. Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

İstifa eden önceki teknik direktör Kemal Özdeş’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özat, transfere ihtiyacı olup olmadığı yönündeki soruya, "İyi bir takımımız var, kulübümüzün maddi durumunu sarsmadan, bize maddi anlamda zarar vermeyecek, takımımıza fayda getirecek biri olursa olur. Olmasa da oyuncularımızla devam edeceğiz. Bunu görerek geldik. En iyisini yapmak için mücadele edeceğiz" karşılığını verdi.

Takıma yeni transfer edilen Harbuzi hakkındaki soruya ise Özat, "Bu ligin kaliteli oyuncularından ama uzun zamandır oynama fırsatı bulamadığından kalitesini ortaya koyamamış. İnşallah en iyi şekilde yararlanacağız" diye cevap verdi.

Ümit Özat’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım, Cem Bağcı ve Kazım Konak’ın yapacağı bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm