Manisaspor Joshua Simpson uyanığını bırakmıyor

Manisaspor yönetimi, alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurup sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra bugün İsviçre'nin Young Boys kulübü ile anlaşan Joshua Simpson'ın peşini bırakmıyor. Futbolcuyla yapılan mukavelede yer alan, "Sözleşmeyi tek taraflı fesheden, 2 milyon Euro tazminat öder" maddesinden yola çıkan yöneticiler, FIFA kanalıyla Simspon'dan 2 milyon Euro tazminat talebinde bulundu.

GÜNÜ GÜNÜNE TIKIR TIKIR ÖDEME
Simpson'ın kulübe gönderdiği ihtarnamede 300 bin Euro alacağının 16 Ocak 12.00'ye kadar ödenmesini talep ettiğini, kulübün ise parayı aynı gün saat 11.52'de bankaya yatırdığını belirten Asbaşkan Selami Delan, "Manisaspor yönetimi, her türlü vecibesini yerine getirmiştir. Simpson'un Manisa'dan ayrılır ayrılmaz İsviçre kulübü ile sözleşme imzalaması, bu olayın daha önceden tezgahlandığını ortaya koyuyor. FIFA bu tür durumlarda futbolcunun mağdur olmaması için geçici lisans veriyor. Ancak bizim talebimizi de dikkate alıp, ciddi bir tazminat ödeneceğine inanıyoruz" dedi.

Bu arada kulübe yakın çevreler, Simpson'ın ayrılık kararında eşi Davvana'nın önemli rol oynadığını öne sürdü. İkinci çocuğuna hamile olan Davvana'nın Simpson'ın kampa girdiği zaman evde yalnız kalmaktan çekindiğini ve nedenle maç öncesi kamp yapılmayan Avrupa takımlarından birine gitmesi için baskı yaptığı bildirildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm