Kris Boyd Portland Timbers'a transfer oldu

Türkiye'de 76 dakika oynadı, ABD'ye gitti!.. Eskişehirspor'un sezon başında Nottingham Forest'tan transfer ettiği Kris Boyd, MLS ekiplerinden Portland Timbers'a transfer oldu.

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un sezon başında kadrosuna kattığı ancak alacakların ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini fesheden Kris Boyd, Amerika Birleşik Devletleri futbol takımlarından Portland Timbers'a transfer oldu.

Portland Timbers resmi sitesinden yapılan açıklamada İskoç oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve çalışma izni alındıktan sonra takıma katılacağı belirtildi.

Sezon başında Eskişehirspor'un kadrosuna katılan ancak forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu 2011 Aralık ayında alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek takımla olan sözleşmesini fesh etmişti. 2009 yılında kurulan MLS takımlarından Portland Timbers ile olan sözleşme süresi hakkında ise bilgi verilmedi.

TÜRKİYE'DE SADECE 76 DAKİKA!
Eskişehirspor maçıyla Süper Lig'de sadece iki maça çıkabilen yıldız golcü, toplamda 76 dakika sahada kalabildi. İlk maçına Manisaspor karşısında çıkan Boyd, 46. dakikada oyundan alınmıştı. Trabzonspor maçında da karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan İskoç futbolcu mücadelenin henüz 30. dakikasında oyundan alınmıştı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm