İşte Ronaldinho'nun Galatasaray'a cevabı

Fatih Terim’in bonservisiyle almak yerine kiralık formülünü düşündüğü Ronaldinho’nun “Kiralık olarak transfer olmam. 3 yıllık mukavele ve bonservisimle gelirim” yanıtını verdiği öğrenildi

G.Saray’da başkan Ünal Aysal’ın istediği ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho transferini önce istemeyen, ardından da “Kiralık alabiliriz” diyerek yönetime yeni bir öneri getirdiği öğrenilen teknik direktör Fatih Terim’in bu isteği, yıldız oyuncudan döndü. Başkan Aysal’ın süredir büyük gizlilik içerisinde yürüttüğü transfer operasyonunda mutlu sona bir adım kalmışken, yüksek maliyeti nedeniyle Terim’in vetosu ile karşılaşan yıldız oyuncu, kendisine sunulan kiralama önerisine olumsuz baktığını bildirdi.

Flamengo’dan alacaklarını tahsil edemediği için ayrılmak isteyen ve bonservisiyle alınırsa transfer tekliflerini kabul edeceğini açıklayan Ronaldinho’nun, kiralama fikrine sıcak bakmadığı ve en az 3 yıllık sözleşme istediği kaydedildi. Görüşmeleri yürüten aracıların ısrarlarına karşın fikrini değiştirmeye niyetli olmayan yıldız, G.Saray’dan yıllık 5.5 milyon ve 3 senelik sözleşme istemiş, Terim ise maliyetinin maç başılar ve bonservisiyle 25 milyon Euro’yu bulması sebebiyle kabul etmemişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm