Chelsea bombayı patlattı Gary Cahill Chelsea'de

Chelsea, uzun süredir peşinde koştuğu Gary Cahill ile resmi sözleşme imzaladı. Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Chelsea, Bolton Wanderers'ın yıldız savunma oyuncusu Gary Cahill'i kadrosuna kattı.

Sezon başında da ismi Chelsea ile anılmasına rağmen kulübünden onay alamayan Cahill, ara transferde Londra ekibinin yolunu tuttu. Yıldız oyuncuyla Chelsea arasında 16 gündür süren görüşmeler sonucunda resmi anlaşma sağlandı ve Cahill, Maviler ile sözleşme imzaladı.

Transferini kulübün resmi internet sitesine yorumlayan Cahill, mutlu olduğunu vurgularken, "Chelsea, her sezon kupalar kazanmayı hedefleyen son derece büyük bir kulüp. Bu transfer benim için büyük bir fırsattı ve böyle fırsatları geri çeviremezsiniz." şeklinde konuştu.

26 yaşındaki oyuncu, takımının Federasyon Kupası'nda oynayacağı maçlarda, Bolton'ın 3. tur mücadelesinde yer almadığı için, forma giyebilecek. Cahill'in bonservis bedeli açıklanmazken, bu transferin Chelsea'ye yaklaşık 8 milyon avroya mal olduğu tahmin ediliyor.

Yeni takımında 24 numaralı formayı giyecek olan Gary Cahill, Bolton formasıyla çıktığı 130 maçta 15 gol atma başarısı gösterdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm