Bursaspor Zamalek'in golcüsü Amr Zaki'yi bekliyor

Bursaspor transfer çalışmalarını hızlandırdı... Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği başarıyı yakalayamayan Bursaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bursaspor'un, Zamalek'in golcüsü Amr Zaki ile görüşme halinde olduğu ve oyuncunun Türkiye'ye gelmek için yeni pasaport çıkarttığı da iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında istediği başarıyı yakalayamayan ve ligin zirvesinden uzak kalan Bursaspor, ara transfer dönemiyle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

DHA haberine göre; yeşil beyazlı ekibin Konyaspor'dan sağ bek oyuncusu Hakan Aslantaş ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Hakan, daha önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Kayserispor'da beraber çalışmıştı.

Amr Zaki golleri ve videolarıBursaspor'da forvet arayışları da sürerken, Şili'nin O'Higgins takımından Sebastian Pinto'yu 600 bin avro bonservis bedeline karşılık transfer etmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Ayrıca Bursaspor'un, Zamalek'in golcüsü Amr Zaki ile görüşme halinde olduğu ve oyuncunun Türkiye'ye gelmek için yeni pasaport çıkarttığı da iddia edildi.

Bursaspor, ligde 18 hafta sonunda 22 puanla 12. sırada bulunuyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm