Bursaspor-Mersin İdman Yurdu: 1-0 (Video-Maç Özeti)

Timsahlar, Bursa Atatürk Stadı'da Sehic duvarına son nefeste aştı! 45 dakika tek kale oynayan Bursaspor, duvarı 90+3'te Batalla'yla yıktı: 1-0!

Maça etkili başlayan takım ev sahibi Bursaspor olurken yeşil beyazlılar, ilk bölümde topa hakim olan taraftı. Batalla'nın önderliğine Mersin kalesine yüklenen Timsahlar, Sehic'i geçmekte oldukça zorlandı. Burssaspor, maçtaki ilk net gol pozisyonunu 28. dakikada yakalarken, Sestak'ın nefis pasıyla topla buluşan Batalla'nın vuruşunda kaleci Sehic gole izin vermedi.

Bursaspor ikinci yarıya da hızlı başlayan tarafdı. Hızını arttıran yağmurun altında özellikle Batalla'nın etkili oyunu, Mersin savunması ve kaleci Sehic'e zor anlar yaşattı. Dakikalar geçtikçe baskısını arttıran yeşil beyazlılar, Mersin kalesini abluka altına aldı. Ancak Sehic'in müthiş performansı Bursaspor'un her seferinde durdurdu.

75'te Bangura'yı da oyuna alan ve 3 forvete dönen Ertuğrul Sağlam, böylece tüm kozlarını sahaya sürdü. Ancak kalan dakikalarda bir çok kez kaleyi bulan top, her seferinde kaleci Sehic'e takıldı.

Ancak 90+3. dakikada sahne alan Batalla, maçın başından beri yapamadığını son dakikada yaptı ve güzel bir vuruşla Bursaspor'a 3 puanı getirdi.

Bu sonuçla Bursaspor 25 puana yükselirken Mersin İY 27 puanda kaldı.

BURSASPOR: 1 - MERSİN İDMAN YURDU: 0

STAT: Bursa Atatürk
HAKEM: Cüneyt Çakır

BURSASPOR: Carson, Basser, Stepanov, İbrahim, Vederson, Ndıaye (Dk. 74 Bangura), Adem, Ahmet, Batalla, Sestak, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

MERSİN İDMAN YURDU: Şehiç, Boum, Çağdaş, Nduka, Mustafa Keçeli, Erhan Güven, Zurita, Hasan Üçüncü, Ferdi (Dk. 60 İlhan), Moritz, Beto (Dk. 37 Bueno)
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

GOL: Dk. 90+3 Batalla
SARI KARTLAR: Mustafa Keçeli, Beto, Bueno, Boum, Hasan (Mersin İY), Basser (Bursaspor)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm