Burak Yılmaz Ajax'a mı gidiyor?

Trabzonspor'da harika bir sezon geçiren ve 17 maçta 21 gol atan Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon Ajax'ın formasını giyeceği iddia edildi.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın Ajax'la her konuda anlaştığı iddia ediliyor. Gazetelerde yayınlanan haberlere göre Ajax, golcü futbolcu için Trabzonspor'a 7,5 milyon Euro önerecek.

Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf, Het Parool, Algemeen Dagblad ve de Volkskrant'ta çıkan haberlere göre Trabzonspor'da harika bir sezon geçiren Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon Ajax'ın formasını giyeceği iddia edildi. Hollanda ekibinin Burak Yılmaz'la yaptığı görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandığı yazılırken, bu transferden Trabzonspor'un kasasına 7,5 milyon Euro gireceği ifade edildi.

Haberde ayrıca; 2015 yılına kadar Trabzonspor'la sözleşmesi olan Burak Yılmaz için Türkiye Milli Takımı eski teknik direktörü Guus Hiddink'in "Burak'tan gurur duyuyorum. Çünkü o kendini geliştirerek Avrupa'nın en iyi golcüsü oldu. Bir dönem zorluklar yaşadı fakat çok kaliteli ve büyük bir mücadele hırsı var" şeklinde sarf ettiği övgü dolu sözlerine de yer verildi.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonsporlu yöneticiler ise kendilerine resmi bir teklif gelmediğini ve gelse bile Burak'ı satma niyetinde olmadıklarını söylediler.

Bordo-Mavililer Burak'ın Türkiye'nin en iyi golcüsü olduğunu ve Avrupa'nın da sayılı isimleri arasına girdiğini de belirterek fiyatının 7.5 milyon euro'dan çok daha değerli olduğunu da ifade ettiler.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm