Beşiktaş Kamil Grosicki transferi peşinde

Teknik direktör Carvalhal'ın çok istediği Polonyalı yıldız Kamil Grosicki için Beşiktaş yönetiminin, Sivas'ın kapısını çaldığı bildirildi. Pazarlıkların devam ettiği transferin bugün resmiyet kazanabileceği öğrenildi.

Ara transferin suskun ekiplerinden Beşiktaş, bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Geçtiğimiz sezon devre arası ve yaz döneminde birçok ünlü yıldızı kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar’ın Sivassporlu Kamil Grosicki’ye kancayı taktığı kaydedildi. Teknik direktör Carlos Carvalhal’ın çok beğendiği ve alınmasını istediği Polonyalı yıldız için ara transferin son günlerine doğru harekete geçen Kara Kartal’ın Kırmızı-Beyazlılar’ın kapısını çaldığı belirtildi. Bonservisiyle Filip Holosko ve Burak Kaplan’ı da kiralık olarak öneren Beşiktaş’tan Yiğidolar’ın 2 milyon Euro talep ettikleri bildirildi. Kadrosunu böyle bir yıldızla güçlendirmeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar’ın bu transferin sonlandırmak için büyük çaba sarfettikleri ve pazarlıkların kıyasıya bir şekilde sürdüğü öğrenildi. Transferin bugün resmiyet kazanabileceği ifade edildi.

İki kanatta da oynuyor
Sivas’ın çıkışında büyük rol oynayan Kamil Grosicki geçen sezon devre arasında Polonya’nın Jagiellonia Bialystok takımından 900 bin Euro karşılığında transfer edilmişti. 23 yaşındaki yıldız futbolcu her iki kanatta da görev alabiliyor. 19 ve 21 Yaşaltı Milli Takımları’nda top koşturan Grosicki 10 kez de Polonya Milli Takımı’nın formasını giydi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm