Arsenal İBB'li Edin Visca'yı istiyor

İBB'li Edin Visca Arsenal'in radarında... İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Bosnalı Edin Visca, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in radarına girdi.

Arsenal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı ve bu yıl oynadığı oyunla dikkatleri üzerine Bosnalı Edin Visca'yı takip etmeye başladı.

Bosna-Hersek gazetelerine göre; Arsenal Menajeri Arsene Wenger, 21 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine ekledi. Bu yıl yaptığı çıkışla dikkat çeken Visca, Spor Toto Süper Lig'de henüz bir devre oynamasına rağmen Fransız menajerin dikkatini çekmeyi başardı.

Bu konu hakkında basına açıklama yapan genç oyuncu, ''Büyük kulüplerin beni takip etmesi beni onurlandırır. Arsenal'in ilgisi hangi futbolcuyu mutlu etmez ki?'' dedi. Türkiye'de yaklaşık altı aydır oynadığını söyleyen Bosnalı; ''Şu an tek düşünce İBB adına başarılı olabilmek. Tabi ki ilerleyen dönemlerde hedefim büyük bir ligde ve dünyaca tanınan bir takımda oynamak'' diye sözlerini noktaladı.

Geçtiğimiz yaz FK Zeljeznicar takımında transfer olan genç oyuncu, İBB formasıyla sol kanatta gösterdiği etkileyici performansı devam ettirmesi halinde, daha bir çok takımın transfer listesine girecek gibi görünüyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm