Liverpool-Chelsea: 0-2 (Video-Maç Özeti)

Chelsea'den Şampiyonluk provası.. Premier Lig'de ManU ile şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea, Liverpool'u deplasmanda 2-0 yenerek çok kritik bir virajı döndü. Son haftaya ManU'nun 1 puan önünde girmeyi garantileyen Maviler, sahasında Wigan'ı yenerse Premier Lig'deki 3. şampiyonluğuna ulaşacak.

Ada'da günlerdir beklenen mücadelede Liverpool'a konuk olan Chelsea, aradığı gole ilk yarıda ulaştı. Orta sahada Gerrard'ın kısa düşen geri pasını yakalayan Drogba, bu fırbatı kaçırmadı ve Maviler'i öne geçiren gole imza attı. Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e elenen Liverpool, ilk 45 dakikanın kalan bölümünde skoru değiştirmek için hiçbir şey yapmadı ve devre arasına 1-0'lık Cehelsea üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarıda konuk ekibin yıldızı Lampard, farkı ikiye çıkaran golü atınca Londra ekibinin taraftarları rahatladı. Premier Lig'deki son 5 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen rakibi karşısında kalan bölümde rahat bir oyun ortaya koyan Chelsea, maçı 2-0 kazanıp ligin son haftasına lider girmeyi garantiledi. Ancelotti'nin öğrencileri son hafta sahasında Wigan'ı konuk edecek ve alacağı galibiyetle mutlu sona ulaşacak.
Bu sonucun ardından Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı kalmadı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm