Real Madrid-Barcelona: 0-2 (Video-Maç Özeti)

Giren çıkan Real Madrid'e diyerek başlar futbolizm bu habere, kimsenin zoruna gitmesin... Barcelona koydu Santiago Bernabeu yıkıldı. Futbol dünyasının haftalardır beklediği dev kapışmada gülen son haftalarda süper yıldızı Lionel Messi'nin mükemmel performansı ve golleriyle çoşan Barcelona oldu. Ligde son 8 haftaya girilirken aynı puanla zirveyi paylaşan Real Madrid ve Barcelona'nın Katalunya'nın değil İspanya'nın başkenti Madrid'deki mücadelesinde Barcelona Real Madrid'i Messi ve Pedrito'nun golleriyle paketledi.

Bir tarafta sezon başında transfer rekorlarını alt-üst eden Real Madrid... Diğer tarafta oynadığı futbolun dünya üzeri olduğu belirtilen Barcelona... Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan El Clasico, bu kez her zaman olduğundan daha fazla anlam içeriyordu ve sezon başından beri ligi domine eden ve müthiş bir kapışmaya giren takımlardan Barcelona, Real Madrid'in büzzüğünü evinde bağladı.

İLK YARIDA BARCA ÜSTÜNLÜĞÜ
Karşılaşmaya 5 defans oyuncusu ie başlayan Barcelona, Alves'i önde kallanarak hızlı ataklarla Real kalesini zorlamaya çalışırken, ev sahibi ekip klasik dizilişi ile sahadaydı. İlk dakikalarda biraz daha etkili olan Real Madrid, hücumdaki ikiliden Higuain'in etkisiz bir gününde olması nedeniyle önemli fırsatlar bulamadı. Daha sonra oyunda dengeyi kuran konuk ekip, beklenen golü yine Messi'yle buldu. 33. dakikada Xavi ile verkaça giren Arjantinli, göğsüyle Albiol'ü ekarte edip El Clasico'daki ilk golü atan isim oldu. İlk yarının kalan bölümünde bu golün şokunu atlatamayan Real aradığı pozisyonları bulamadı ve devre arasına 1-0'lık Barcelona üstünlüğüyle girildi.

PEDRO'DAN HARİKA GOL
İkinci yarıda Real Madrid'in etkinliğinin artması beklenirken, Barcelona oyunu tutmayı başardı ve rakibinin baskısına izin vermedi. 56. dakikada ise farkı ikiye çıkaran gol geldi. Messi'nin muhteşem pasında Casillas ie karşı karşıya kalan Pedro, klas bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi ve Santiago Bernabeu'yu susturan isim oldu.

REAL MADRİD: 0 - FC BARCELONA: 2


REAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Garay, Alonso, Gago, Van der Vaart, Marcelo (Dk. 56 Guti), Ronaldo, Higuain.
TEKNİK DİREKTÖR: M.Pellgerini

BARCELONA: Valdes, Maxwell (Dk. 63 Iniesta), Milito, Puyol, Pique, Dani Alves, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Pedro.
TEKNİK DİREKTÖR: P. Guardiola

SARI KARTLAR: Alonso, Messi, Albiol, Xavi
GOLLER: Dk. 33 Lionel Messi, Dk. 56 Pedro Rodríguez Ledesma (Pedrito da diyebilirsiniz)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm