Manisaspor-Fenerbahçe: 1-1 (Video-Maç Özeti)

Alex varsa sorun yok.. Fenerbahçe'yi Alex taşıdı! Sarı-Lacivertliler, 2-0'ın rövanşında Manisaspor'a konuk oldu. Fenerbahçe 1-0 yenik götürüp çok da kötü oynadığı maçta Alex'in 64. dakikada attığı nefis golle rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve adını finale yazdırdı.

Manisaspor, karşılaşmaya çok baskılı başladı ve 15. dakikada Güven'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Manisaspor 64. dakikaya kadar Fenerbahçe kalesinde önemli pozisyonlarda buldu ancak bu dakikada sahne alan Alex attığı mükemmel golle hem Manisaspor'un direncini kırdı hem de takımını finale taşıdı.

Fenerbahçe bu sonucun ardından finale çıktı. Sarı-Lacivertlilerin finaldeki rakibi ise Antalyaspor-Trabzonspor eşleşmesinin galibi olacak. Trabzonspor Antalyaspor karşısında ilk maçı 2-0 kazanmıştı.

MANİSASPOR: 1 FENERBAHÇE: 1

SAAT: 20:00
STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEM: Aytekin Durmaz

MANİSASPOR: Bulut, Ferhat, Hüseyin, Burak, Momha, Mehmet Nas, Nizamettin (Dk. 71 Mehmet Güven), Yiğit İncedemir, Güven, Simpson, İsaac (Dk. 75 Ergin)
TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir, Lugano, Deniz, Andre Santos (Dk. 77 Deivid), Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Dk. 70 Özer), Vederson, Alex, Gökhan Ünal (Dk. 81 Güiza)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 15 Güven, Dk. 64 Alex
SARI KARTLAR: Nizamettin, Yiğit, Bekir, Lugano


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm