Johan Cruyff Zlatan Ibrahimovic'i yerin dibine soktu

Cruyff, Ibrahimovic'i yerin dibine soktu..

Hollandalı efsanevi futbolcu Johan Cruyff, Barcelona'nın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç'in ''iyi bir futbolcu için kötü, kötü bir futbolcu için iyi bir tekniğe sahip olduğunu'' söyledi. Eski usta futbolcu, Eto'o'yu da överek İbra'yı adeta yerin dibine soktu..

Tarih28 Nisan 2010 , 13:24
Yorumlar (13)
Arkadaşına Gönder
Paylaş

Cruyff, Ibrahimovic'i yerin dibine soktu..
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

* Barcelona

Barcelona'nın onursal başkanı Cruyff, İsveç'in Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada, bir futbolcunun sahip olduğu kaliteyi etkili olarak sahaya yansıtması gerektiğini belirtti.

İbrahimoviç ile ilgili olarak, ''Özellikle bir büyük takımdan başka bir ülkeye geliyorsanız, etkili olmalısınız. En önemli ve zor evre, zihinsel olanı'' dedi.

İbrahimoviç'in ''iyi bir futbolcu için kötü, kötü bir futbolcu için iyi bir tekniğe sahip olduğunu'' söyleyen ve İnter'in Kamerunlu forveti Samuel Eto'o'ya övgüler yağdıran Cruyff, Eto'o'nun hücumdan savunmaya çok hızlı geçebildiğini anlattı.

Cruyff, ''Bu İbrahimoviç'in öğrenmesi gereken ayrıntılardan birisi, çünkü forvette oynarken topu kaptırmanız İtalya'da fark etmez, ama Barcelona'da oynarken kaybederseniz topu geri almak için ilk koşan siz olmalısınız'' dedi.

Sezon başında İbrahimoviç, İnter'den Barcelona'ya, Eto'o da Barcelona'dan İnter'e transfer olmuştu.

Barcelona, bugün evinde, Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde 3-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında İnter ile karşılaşacak.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm