Fenerbahçe taraftarından yönetime teşekkür

Fenerbahçeli taraftarlar, 2010-2011 sezonu kombine kartlar ücretlerindeki anlayış ve sezon içinde bilet fiyatlarına yapılan indirim nedeniyle kulüp yönetim kuruluna teşekkür etti.

Fenerbahçeli taraftarın internet sitelerinden "www.antu.com"da, "Fenerbahçe Tribün Birliği" adıyla yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Kulübümüzün 2010-2011 sezonunu kapsayacak kombine kartlara herhangi bir fiyat artışı uygulamaması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır. Ekonomik krizin göz önünde bulundurulması ve taraftara yönelik pozitif adımların atılması, kulüp-taraftar dayanışması açısından önemli bir detay oluşturmuş durumdadır. İçerisinde bulunduğumuz sezon içerisinde bilet fiyatlarının 22 TL seviyesine çekilmesi sonrası yaşanan sinerjinin, Fenerbahçe takımı üzerinde yarattığı pozitif değişim açıkça görülmektedir.

Bütünlüğümüzü esas alıp, en alt tabakadan en üst tabakaya kadar her kesime hitap edecek bir fiyat politikasını belirleyen yönetim kurulumuza, gerek yeni sezon kombine fiyatlarındaki anlayış nedeniyle, gerekse sezon içerisinde yapılan indirim nedeniyle teşekkür ederiz."

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm