Alex Ferguson emekli mi oluyor?

Manchester United'ın Menajeri Alex Ferguson, gelecek sezon sonunda emekli olacağıyla ilgili iddiaları yalanladı. Deneyimli teknik adam, bu hafta bazı basın organlarında çıkan "Ferguson, 2010-2011 sezonunun sonunda emekli olma fikrini değerlendiriyor" şeklindeki haberler için "saçmalık" yorumunu yaptı.

Sağlık sorunları olduğu ve gelecek sezon sonunda emekli olacağı yönündeki iddiaları reddeden Ferguson, "Saçmalık, bunlar doğru değil. Böyle bir niyetim yok, olsaydı yönetim kurulu başkanı David Gill ve Glazer ailesine söylerdim" dedi.

Chelsea ile devam eden şampiyonluk yarışına ve takım üzerinde oluşan baskıya da değinen İskoç teknik adam, "Bunlar kabul etmeniz gereken şeyler. Baskı normal ve bununla başedebilirim. Burada kalmamı belirleyecek tek şey sağlığım ve sağlık durumum iyi" diye konuştu.

24 yıldır "Kırmızı Şeytanlar"ın menajerliğini yapan 68 yaşındaki deneyimli teknik adam, Manchester United ile 11 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşarken, 2 kez Şampiyonlar Ligi, 1 kez UEFA Kupa Galipleri Kupası, 1 kez UEFA Süper Kupa, 5 kez Federasyon Kupası (FA Cup), 4 kez de Lig Kupası'nı kazanmayı başardı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm