Trabzonspor-Gençlerbirliği: 3-1 (Video-Maç Özeti)

Zirve yarışına katılmak isteyen Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni son dakikalarda bulduğu gollerle devirerek beraberlik sersini bozdu!..

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor, zirve iddiasını sürdürmek için çıktığı karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Seyircisinin de desteğiyle maça rakibine oranla daha iyi başlayan bordo mavili ekip, buna rağmen bir anlık savunma hatası sonrası kalesinde golü gördü. Maçın 25. dakikasında Vranjes'in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Sandro, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5. dakika sonra sahneye çıkan Trabzonspor'un yeni golcüsü Burak Yılmaz, skora dengeyi getiren isim oldu.

Oyuncu değişiklikleri sonrası ikinci yarıya hızlı başlayan G.Birliği, güçlü rakibini iyi savunarak tehlikeli ataklar yakaladı. Buna karşın bordo mavili ekip, ikinci yarıdaki hücumlarda bir türlü istediğini yapamayınca gol için gereken pozisyonları da yakalayamadı. Maçın son bölümlerinde rakip kaleye daha fazla yüklenen Trabzonspor, aradığı golü 89. dakikada Gabriç'le buldu. 90+2. dakikada kullanılan serbest vuruşta kafayla topu ağlara gönderen Umut, skoru tayin eden isdim oldu: 3-1.

Bu sonucun ardından 42 puana yükselen Trabzonspor, tekrar zirve hesapları yapmaya başlarken Gençlerbirliği 31 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 2 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1

STAT:Avni Aker
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Alparslan Dedeş, Süleyman Özay

TRABZONSPOR: Onur, Ömer, Egemen, Giray, Cale (Dk. 80 Ferhat), Serkan, Colman (Dk. 46 Gabriç), Selçuk, Alanzinho, Burak (Dk. 67 Ceyhun), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Mahmut, Orhan, İlhan, Aykut, Tozo, Serkan (Dk. 60 Burhan), Vranjes (Dk. 88 Kerem), Sandro, Harbuzi (Dk. 60 Hurşut), Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll

GOLLER: Dk. 25 Sandro (Gençlerbirliği), Dk. 30 Burak, Dk. 89 Gabriç (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Ömer Aysan, Cale, Serkan Balcı (Trabzonspor), Mahmut, Harbuzi, Sandro (Gençlerbirliği)






Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm