Sivasspor'da Bakkal dönemi

Ligdeki kötü gidişi Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlıların yeni hocası, "İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz" dedi..

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, ''İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz'' dedi.

Bakkal, kulüp tesislerinde basın sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor ile anlaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivasspor'a gönül rızasıyla, isteyerek geldiğini ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:
''Çünkü geçen sene bu takımın taraftar bütünlüğü ile birlikte inanılmaz bir çıkışı vardı. Bu sene alınan talihsiz sonuçlardan dolayı sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Şunu açıkça söyleyeyim. Burada inandığım bir camia ve futbolcu grubu var. Çünkü daha fazla öteye gitmenize gerek yok, sezon başında Şampiyonlar Ligi oynayan bu takımdı. Bu oyuncuların bu kaostan hep beraber el birliğiyle çıkacağımıza emin olduğum için buradayım.''

Sivas'ta çok sıcak bir ortamda karşılandığını anlatan Bakkal, ''Çok iştahlı bir ortamda karşılandım. Zaten takımın çoğu bildiğim oyuncular. Türkiye'deki futbolu da iyi tanıyoruz'' dedi.

Kendisinin bir sihirbaz olmadığını vurgulayan Mesut Bakkal, ''Buradaki tek güvencem bu camianın daha önce iyileri yapması ve burada kaliteli futbolcu kadrosunun bulunmasıdır. Bu futbolcuların, bu çocukların, bu arkadaşlarımın buradan alınlarının akıyla çıkacağına yürekten inandığım için buradayım. Hiçbir şüphem yok'' ifadesini kullandı.

Çok fazla konuşacak bir şey olmadığını, çünkü yapacak çok şey olduğunu ifade eden Bakkal, şöyle devam etti: ''Akşam geldim, ayağımın tozuyla antrenmana çıkacağım, oyuncularla konuşacağım. İşimiz çok. İnşallah Gaziantepspor maçıyla ilk bir silkinişle beraber gerçek kimliğimizi ortaya koyup oyuncularımızın kendilerine yakışanı yapacağına eminim. İnşallah hep beraber tüm camia yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz.''

Bakkal, Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını sözlerine ekledi.

BASIN SÖZCÜSÜ ÜNSAL
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise Muhsin Ertuğral'ın ayrılmasıyla birlikte süratli bir şekilde yönetim kurulu olarak çalışmalarına başladıklarını belirterek, ''Birbirinden kıymetli, gerçekten de Türk futboluna hizmet etmiş çok değerli hocalarımız vardı. Bizim gönlümüzde olan, gönlü de bize daha yakın olan Mesut Bakkal hocamızla şu an itibariyle anlaşmış bulunuyoruz'' diye konuştu.

ERMAN'IN GÖZALTINA ALINMASI
Ünsal, Sivassporlu Erman Kılıç'ın futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmasıyla ilgili soru üzerine, bu olayın 3 ay önce Almanya bağlantılı olarak basına yansıdığını ifade etti.

Kendisinin o zaman Erman ile konuştuğunu kaydeden Ünsal, futbolcunun o dönem kesinlikle bu olaylarla ilgisi olmadığını söylediğini anlattı. Bu durumun Erman Kılıç'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde oynadığı dönemle ilgili olduğunu, oyuncunun ifadesine başvurulmak üzere alındığını anlatan Ünsal, şöyle devam etti:
''Zaten hiçbir zaman yargılanmadan, yargı önünde suçlu olmadan bir kişiyi suçlu olarak kabul edemezsiniz. Aslında son derece üzücü bir olay. Dileriz Erman'ın da bu işlere en ufak bir şekilde kendisinin de ifade ettiği gibi karışmadığı ispat edilir, ispatlanır. Ve aramıza en kısa zamanda geri döner. Ama şunu söyleyebilirim, eğer Türkiye'de iddiaydı, şikeydi bunlarla ilgili olayların üzerine gidilmesi gerekir mi derseniz, evet gidilmesi gerekir derim. Ve Sivasspor kulübü adına da şu ifadeleri kullanırım. Temiz futbol için yapılması gereken neyse onlar mutlaka yapılsın. Futbol tertemiz olsun.''

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm