Sivasspor-Gençlerbirliği: 0-2 (Video-Maç Özeti)

Sivasspor yanıyor!.. Bir zamanların şampiyonluk adayı Sivasspor, adım adım küme düşmeye gidiyor!.. Son 3 maçında mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, evinde G.Birliği'ne de boyun eğerek kötü gidişini sürdürdü!..

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasdında Gençlerbirliği'in konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Oldukça sıkıntılı bir sezon geçiren Yiğidolar, G.Birliği karşısında da istediğini alamadı. Maçın 24. dakikasında genç yıldızı Mustafa Pektemek'le 1-0 öne geçen başkent ekibi, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. Maçın skorunu belirleyen gol 83'de Kahe'den geldi: 2-0.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği 35 puana yükselirken 26 puanda kalan Sivasspor, düşme potasında bu hafta da kurtulamadı.

SİVASSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Barış Şimşek,Tarık Ongun,Kemal Yılmaz

Sivasspor: Petkoviç,Sedat,Musa (Dk. 56 Cihan Yılmaz), İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız,İbrahim Şahin (Dk. 46 Kamanan), Yasin,Hayrettin,Abdurrahman (Dk. 71 Agbetu), Keita,Erman

Gençlerbirliği: Serdar,Orhan,İlhan,Aykut,Radeljic,Vranjes (Dk. 67 Kerem), Sandro (Dk. 79 Hurşit), Tozo,Mustafa,Cem Can,Serkan (Dk. 67 Kahe)

Goller: Dk. 24 Mustafa, Dk. 83 Kahe(Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 18 Orhan, Dk. 31 Aykut(Gençlerbirliği), Dk. 54 Hayrettin, Dk. 56 Sedat Bayrak, Dk. 59 İbrahim Dağaşan (Sivasspor)

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm