Real Zaragoza-Barcelona: 2-4 (Video-Maç Özeti)

Lionel Messi, bu adam neyin nesi? La Romerada'da attığı çalımlarla Zaragozalı oyuncuların başını döndüren süper Arjantinli Messi, golleriyle de Barcelona'nın galibiyetinde başrolü üstlendi. Yıldız oyuncunun inanılmaz performansı akıllara Ertem Şener'in Lyon maçındaki "Messi, bu adam neyin nesi?" sözlerini getirdi.

Camp Nou'da Stuttgart'ı 4-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran ve İngiliz temsilcisi Arsenal'le eşleşen Barcelona, düşme potasından uzaklaşmak isteyen Real Zaragoza'ya konuk oldu.

Estadio La Romareda'daki 27. hafta mücadelesinde Delgado Ferreiro düdük çaldı.

Ev sahibi ekip mücadeleye Roberto, Diogo, Jarosik, Contini, Ponzio, Arizmendi, Gabi, Edmilson, Eliseu, Ander ve Suazo ilk 11'iyle başladı.

Konuk ekibin sahaya Valdes, Alves, Milito, Pique, Maxwell, Keita, Busquets, Toure, Pedro, Ibrahimovic ve Messi ilk 11'iyle çıktığı karşılaşmada Puyol ve Iniesta'yı ilk 11'de düşünmeyen teknik direktör Josep Guardiola rakibine sürpriz yaptı.

Barcelona maça çok hızlı başladı ve son anda kadroya dahil edilen Messi'nin 5. dakikada kaydettiği golle skor avantajını yakaladı. Savunmanın pas hatasından faydalanan Ibrahihovic'in sol kanada aktardığı topu Pedro ortaladı, kale önünde kafayı vuran Arjantinli süper yıldız ligdeki gol sayısını 23'e çıkardı.

66. dakikada orta sahada kaptığı topu ceza alanına taşırken sırasıyla Ander, Jarosik ve Contini'yi çalımlayan Messi sol çaprazdan vurdu. Roberto'yu bir kez daha avlayan süper Arjantinli ligdeki 24 golünü kaydederek takımını rahatlattı.

78. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Messi ligde peşpeşe 2 maçta hat-trick yapmış oldu. Gardı tamamen düşen Zaragoza karşısında süper Arjantinli inanılmaz bir performans sergiledi.

85. dakikada Barcelona savunmasının arkasına sarkan Colunga düngün bir vuruşla Valdes'i avlayarak farkı ikiye indirdi.

Zaragoza mucizenin peşindeydi, Colunga 88'de farkı bire indirdi.

Colunga'nın peşpeşe golleriyle umutlanan Zaragoza karşısında Messi'nin söyleyecek son bir sözü daha vardı, rakip savunmayı bir kez daha ipe dizen yıldız oyuncu ceza alanı içinde yerde kaldı. Topu beyaz noktaya diken Ibra durumu 4-2 yaptı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm