Galatasaray'da Jo'nun alternatifi Lacina Traore (Video)

Galatasaray Yönetimi'nin, Jo Alves'in bonservisinin alınamaması halinde rotayı Romanya'ya çevireceği öne sürüldü. Hedefte Cluj'un 1.98'lik Fildişi Sahilli golcüsü Traore var.

Devre arasında Manchester City’den Jo Alves’i kiralayarak, bir nebze de olsa ‘Hakan Şükür tipi golcü’ özlemini dindiren Galatasaray’da, yeni sezonun planlaması da şimdiden yapılıyor. İşini kongrede seçilip seçilmeme ihtimaline bırakmayan Adnan Polat ve ekibi, bu doğrultuda alternatif isimleri belirledi bile. Kiralık kontratında satın alma opsiyonu bulunmayan Jo için astronomik bir bonservis ücreti talep edilmesi halinde, listedeki bu alternatifler devreye girecek. İtalya kaynaklı futbol siteleri ise Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan oyunculardan birinin Romanya Ligi’nde forma giydiğini öne sürüyor. Buna göre Aslan’da gündeme gelen golcü, Cluj’un 1.98’lik Fildişi Sahilli forveti Lacina Traore’den başkası değil.

DEVLER YAKIN TAKİPTE

Cluj’un 2008 yılında sadece 50 bin Euro’ya transfer ettiği Traore’nin 4 milyon Euro’ya alınabileceği belirtiliyor. 19 yaşındaki futbolcunun transferinde, vatandaşı Kader Keita’nın önemli rol oynayabileceği de gelen haberler arasında. Traore’yi takip eden kulüpler arasında Napoli, Udinese ve Arsenal de bulunuyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm