Fenerbahçe'de Lucescu sesleri

Kötü sonuçların devamı halinde Daum ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Lucescu ile ilk temas kuruldu bile. Rumen teknik adam gelmeye hazır olduğunu ifade etti.

Yedi maçtır galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe'de teknik direktör değişimi ciddi şekilde konuşulmaya başlandı. Sarı-lacivertli ekibin hocası Christoph Daum, bir iki kötü sonuç alınması halinde koltuğunu kaybedecek. Yerine düşünülen isime ise tanıdık: Mircea Lucescu. Rumen hocayla şimdiden ilk temas kuruldu ve olumlu yanıt alındı. Operasyona başlamak için her şey hazır. Eğer Fenerbahçe bu hafta Antalya'yı da yenemezse düğmeye basılacak ve 1-2 hafta içinde transfer bitirilecek.

Ülkemizde daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran 65 yaşındaki Lucescu, Türk futbolunu yakından tanıdığı için Fenerbahçe'nin öncelikli tercihi durumunda. Fenerbahçe zaten geçen sezon sonunda da Daum'dan önce Lucescu ile temasa geçti. Ancak Shakhtar Donetsk, kulübü UEFA Şampiyonu yapan Lucescu'yu bırakmayınca sarı-lacivertli yönetim, Türkiye'yi iyi bilen bir diğer çalıştırıcı Daum'a yönelmek zorunda kalmıştı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm