Fenerbahçe-Gaziantepspor: 1-0 (Video-Maç Özeti)

Şampiyonluk yarışının içinde kalmak için kritik bir maça çıkan Fenerbahçe, Gaziantepspor engelini 1-0'lık skorla geçerek Galatasaray derbisi öncesi moral buldu ve Beşiktaş7ı geride bırakıp 3. sıraya yükseldi.

Gaziantepspor karşısına ideal kadrosuyla çıkma fırsatı yakalayan Fenerbaçe, maça da çok istekli başladı. Sarı lacivertlilerde Güiza, çapraz koşularla rakibi bozmaya çalıştı ama oyunun temposu çabuk düştü. Önemli bir pozisyonun yaşanmadığı maçın tek golü ise mükemmeldi. 32. dakikada ceza sahası dışında topqla buluşan Güiza, harika bir vuruşla takımına 1-0'lık galibiyeti getirdi.

Bu galibiyetle puanını 52'ye yükselten Fenerbahçe, hem 3. sıraya yükseldi, hem de Galatasaray derbisi öncesi moral kazandı.

FENERBAHÇE: 1 - GAZİANTEPSPOR: 0

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Erhan Sönmez, Nihat Mızrak

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deniz Barış , Emre (Dk. 46 Selçuk) Belözoğlu, Mehmet Topuz (Dk. 85 Deivid), Özer Hurmacı (Dk. 71 Vederson), Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: C.Daum

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Tolga, Serdar, Deumi, Zurita, Murat Ceylan, Olcan, Ivan, Erman (Dk. 56 Julio Cesar), Beto, Jorginho (Dk. 62 Mehmet Yozgatlı)
TEKNİK DİREKTÖR: J.Couceiro

GOL: Dk. 32 Daniel Güiza
SARI KARTLAR: Emre, Lugano, Zurita

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm