DJ'iniz 21 numaralı formasıyla Pascal Nouma

Beşiktaşlıların sesi olacak yepyeni bir radyo, internet üzerinden yayın hayatına başlıyor.

Digital radyo teknolojisi ile aynı zamanda görüntülü yayınlar yapacak haftanın yedi günü Beşiktaş'ın tüm branşlarından haberler,özel programlar ve programcılar ile siyah beyazlı taraftarların değişilmez adreslerinden biri olmayı hedefliyor.

DJ PASCAL NOUMA
Yayın Koordinatörlüğü görevini daha önce BJK TV de bu görevi yürütmüş olan, spiker Erdem Ulus üstlenirken, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde taraftarların sevgilisi olan Fransız futbolcu Pascal Nouma'da yeni oluşumda aktif olarak görev alacak. Radyo ayrıca,spor ve sanat dünyasından Beşiktaşlılığı ile ün yapmış bir çok sevilen isimi de kadrosuna dahil ederek 26 mart Cuma günü yayınlarına start verecek.

ZENGİN KADRO
1903radyo'da program yapacak isimler arasında, Erdem Ulus ve Pascal Nouma'nın yanı sıra, Şov dünyasından Okan Karacan, Sinema oyuncuları; Özgür Özgülgün, Haldun Boysan ve Itır Esen, Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan; son dönemde yaptıkları Beşiktaş besteleri ile adlarından söz ettiren Birol Can ve Aykut Ekşinözlü, spor yazarları; Faik Gürses, Yemen Ekşioğlu, Atıf Keçeci, Gökhan Dinç, Ali Ece, Cenk Atılgan, Adnan Dinçer, Fatih Kaya, Ali Aydın ve İddaa tahminleri bölümü ile de Orhun Gencer'in yanı sıra daha birçok sürpriz isim bulunuyor.

İnternet üzerinde tanıtımları yapılan özellikle yurt dışında yaşayan taraftarların da çok yoğun bir ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm