Beşiktaş-İBB: 2-0 (Video-Maç Özeti)

Geçen sezon oldukça geriden takip ettiği şampiyonluk yarışını en önde bitiren Beşiktaş, erteleme maçında İstanbul BŞB'yi devirerek yarıştan yine kopmadı!..

Bursaspor'un da kazandığı erteleme haftasında çok kritik bir maça çıkan Kara Kartal, evinde İstanbul BŞB'yi 2-0 mağlup etti.

Bu sezon 4 büyüklerle oynadığı tüm maçlardan puan almayı başaran İstanbul BŞB karşısında, seyircisinin müthiş desteğiyle maça hızlı başlayan Beşiktaş, ilk yarıda bir çok net pozisyon yakaladı. Ancak beklenen gol devrenin sonlarında geldi. Maçın 43. dakikasında, Beşiktaş'ın en çok gol atan oyuncusu olan Bobo, 9. golünü de Belediye ağlarına gönderdi ve takımının ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını sağladı.

İkinci yarıda da hız kesmeyen siyah beyazlılar, 63. dakikada bir başka golcüsü Holosko'nun sayısıyla farkı ikiye çıkardı. Maça 11 eksikle çıkan İstanbul BŞB, kalan dakikalarda istediği baskıyı kuramazken aradığı golleri de bulamadı. Buna karşın oyunun kontrolünü bırakmayan Beşiktaş, 90 dakikayı 2-0'lık galibiyetle tamamlamayı bildi.

Öte yandan Mustafa Denizli, Fabian Ernst'in yokluğunda bu maçta Necip Uysal'a şans verirken genç oyuncu sergilediği performansla taraftarlardan alkış aldı.
Bu sonucun ardından 48 puana yükselen Beşiktaş, sıralamada F.Bahçe'yi yakalarken İstanbul BŞB 37 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ: 2 - İSTANBUL BŞB: 0

STAT: İnönü
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Sivok, Ferrari, Ekrem, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fink, Necip (Dk. 86 Uğur İnceman), Tello (Dk. 87 Tabata), Bobo, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Marcin Kus, Can, Barbosa, Ekrem, Serhat, Mahmut, N'Sumbu, İskender (Dk. 70 Hasan), Ali, Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

GOLLER: Dk. 43 Bobo, Dk. 62 Holosko



Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm