Adnan Polat ve Aziz Yıldırım buluşması

Adnan Polat ve Aziz Yıldırım buluştu, savaş baltaları çekildi. Futbolumuzdaki gerilim her geçen gün artarken Futbol Federasyonu’na karşı tepkiler de çoğalıyor. Olaylar F.Bahçe- G.Antepspor maçıyla adeta alevlendi.

Maçın devre arasında başkan Aziz Yıldırım’ın hakemlere sert tepkiler vermesi, ardından Kuddusi Müftüoğlu’nu şikayet etmek için Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar’dan sorumlu yönetici Levent Kızıl’ı defalarca telefonla aramasına rağmen yanıt alamaması Yıldırım’ı çileden çıkarırken federasyonu devirmek için de düğmeye basmasına neden oldu.

Bu gelişmeler sonunda Yıldırım’ın geçtiğimiz pazartesi günü Papermoon’da önemli isimlerle bir zirve gerçekleştirdiği iddia edildi. Öğle yemeğinde Yıldırımile buluşan G.Saray başkanı Adnan Polat, Trabzonspor başkanı Sadri Şener, Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ve İstanbul BŞB başkanı Göksel Gümüşdağ futbolda son dönemlerde yaşanan olayları değerlendirdi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Özgener federasyonundan doğan hoşnutsuzluğunu ve sadece Fenerbahçe’ye değil tümkulüplere yapılan haksızlıkları dile getirdiği öğrenildi.

DİĞER BAŞKANLARI DA ARADI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu fikirlerine diğer başkanların da destek verdiği ve Özgener federasyonunun değişmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varıldığı belirtildi. Bu destek sonrasında Aziz Yıldırım’ın, diğer kulüp başkanlarını da arayıp bilgilendirip, “Bu federasyonu devireceğim” sözlerini sarf ettiği ortaya çıktı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm