Real Madrid-Villarreal: 6-2 (Video-Maç Özeti)

Bernabeu'dan çıkış yok.. Real Madrid ve Villarreal arasındaki 23. hafta mücadelesi birbirinden güzel gollere sahne oldu. Santiago Bernabeu'da 12'de 12 yapan başkent ekibi Şampiyonlar Ligi'ndeki Lyon mağlubiyetinin yaralarını sardı, La Liga'daysa lider Barcelona'yı takibini sürdürdü.

Real Madrid [6 - 2] Villarreal

18' [1 - 0] Ronaldo
21' [2 - 0] Kaka (penaltı)
31' [2 - 1] Senna
54' [3 - 1] Higuain
66' [3 - 2] Nilmar
71' [4 - 2] Higuain
79' [5 - 2] Kaka
87' [6 - 2] Alonso (penaltı)

Lider Barcelona'nın Camp Nou'da Racing Santander'i sahadan sildiği 23. haftada Villarreal'i konuk eden zirve takipçisi Real Madrid sahaya; Santiago Bernabeu'daki galibiyet serisine devam etmek ve taraftarına Şampiyonlar Ligi'ndeki Lyon mağlubiyetini unutturmak için çıktı.

18. dakikada kazanılan serbest vuruşta Villarreal barajının arasına karışan Granero'nun yarattığı boşluktan topu geçiren Ronaldo mükemmel bir gole imza atarak başkent ekibine skor avantajını getirdi.

Portekizli süper yıldız ligdeki gol sayısını da 12'ye çıkarmış oldu.

20. dakikada Marcelo'nun sol kanattan çevirdiği topa hareketlenen Higuain ceza alanı içinde Marcano'nun müdahalesiyle yerde kalarak takımına penaltı kazandırdı.

Meşin yuvarlağı beyaz noktaya diken Kaka vuruşunda topu ve Lopez'i ayrı köşelere göndererek 21'de farkı ikiye çıkardı, ligdeki 5. golünü kaydetmiş oldu.

Karşılaşmadaki mükemmel gollere bir ilave de Senna'dan geldi, Brezilyalı oyuncu serbest vuruşta meşin yuvarlağı barajın üzerinden ağlara yolladı ve 31'de durumu 2-1 yaparak takımını umutlandırdı.

54. dakikada orta sahadan gönderilen derin topta savunmanın arkasına sarkan Ronaldo'nun kale önüne çevirdiği meşin yuvarlağı ağlara yollamak Higuain için zor değildi, mücadelede farkı yeniden ikiye çıkaran Arjantinli oyuncu ligdeki 13. golünü kaydetmiş oldu.

66. dakikada orta sahadan çalımlarla gelen Nilmar'ın pasını alan Venta topu Pires'e aktardı, tecrübeli Fransız oyuncunun pasıyla kale önünde yeniden buluşan Nilmar farkı bir kez daha bire indirerek "Sarı Denizaltı"yı umutlandırdı.

Beraberlik için bir kez daha umutlanan Villarreal'i kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü atan Higuain yıktı, Ronaldo'nun pasına hareketlenen Marcelo'nun kale önüne çevirdiği topu ağlara yollayan Arjantinli oyuncu 71. dakikada durumu 4-2 yaptı.

Ronaldo maça damgasını vurmaya kararlıydı, 79'da sol kanattan çalımlarla ilerleyen Portekizli süper yıldızın pasıyla ceza alanı içinde buluşan Kaka kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü attı.

87'de rakip ceza alanı içinde yerde kalan Ronaldo takımına bir de penaltı kazandırmış oldu. Topu ağlara yollayan Alonso hakemin tekrar kararının ardından Lopez'i bir kez daha mağlup ederek durumu 6-2 yaptı.

Bu galibiyetle Santiago Bernabeu'da 12'de 12 yapan Real Madrid 56 puana yükseldi ve 58 puanlı lider Barcelona'yı takibini sürdürdü.

Başkentte aradığını bulamayan Villarreal ise 29 puanda kaldı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm