Galatasaray-Antalyaspor: 3-2 (Video-Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'tan sonra bir dev daha havlu attı !.. 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, karşılaşmayı 3-2 kazanmasına rağmen kupaya veda etti !.. Galatasaray'ı bitiren çok tanıdık bir isimdi: Necati Ateş

Sarı kırmızılılar 31. dakikada Elano'nun penaltısıyla öne geçti ama hemen ardından Necati Ateş'in beraberlik golü geldi. İkinci yarının henüz 2. dakikasında Emre Çolak'ın attığı gol Galatasaray tribünlerini bir kez daha coşturdu. Ama bu skor maçı uzatmaya götürecekti, sarı kırmızılılara bir gol daha lazımdı. Ancak 3. golü arayan Galatasaray topu yine filelerinde gördü. 64. dakikada savunmanın büyük hatasında topla buluşan Necati Ateş, önce kaleciyi çalımladı, ardından Mustafa Sarp'ın baskısına rağmen topu boş kaleye yolladı: 2-2

Bu andan sonra Galatasaray'a 2 gol lazımdı. Umut ışığını 84. dakikada Caner yaktı, attığı golle tabelayı 3-2 yaptı.

Ancak sarı kırmızılılar taraftarının desteğine rağmen 4. golü bulamayınca, ilk maçı 2-1 kazanan Antalyaspor, deplasmanda attığı 2 golün avantajıyla turu geçti !..

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalin adı da böylece belli oldu: Trabzonspor-Antalyaspor

CENTİLMENLİK UNUTULDU
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkacak tarafın belli olacağı karşılaşmada futbolcular, zaman zaman centilmenliği unuttu. Galatasaray'ın 1-0 öne geçtiği penaltı pozisyonu öncesi Antalyasporlu Ertuğrul'un orta sahaya yakın bir alanda sakatlanarak yerde yatıyor olmasına rağmen, sarı-kırmızılı futbolcular topu saha dışına atmak yerine ataklarını sürdürdü. Mücadelenin 44. dakikasında ise Galatasaraylı Elano'nun sakatlandığı pozisyonda topu oyun dışına gönderen Antalyasporlu Ertuğrul, takım arkadaşı Sedat'ın sert tepkisiyle karşılaştı.

KONDİSYONER PUJOL ÇILDIRDI
Galatasaray kondisyoneri Abert Roca Pujol, Antalyaspor'un attığı beraberlik golü sonrası tribünde adeta sinir krizi geçirdi. Antalyaspor'un kullandığı korner vuruşu öncesi sarı-kırmızılı oyuncu Mehmet Topal'ın saha kenarında tedavisini yaptırıyor olması nedeniyle savunma kurgusunda boşluk oluşurken, durumu tribünden fark eden Pujol, antrenör Neeskens'e bağırarak derdini anlatmaya çalıştı. Orta sahada bekleyen Arda'nın da ceza sahasına gitmesini isteyen Pujol, Neeskens'in bu oyuncuyu uyarmaya çalıştığı esnada beraberlik golünün gelmesi üzerine, yaşanan duruma oldukça sinirlendi ve ilk yarı sonunda da sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

TOPLAR DİREKTEN DÖNDÜ
Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı takımın iki topu direkten döndü. Mücadelenin 21. dakikasında Elano'nun orta-şut karışımı vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparken, 27. dakikada Caner'in aşırtma şutunda, top yine yan direğe çarparak oyuna döndü. Diğer yandan, maç sonunda eski açık tribünde taraftarlarla özel güvenlik elamanları arasında kavga çıkarken, müdahale eden polis ortamı yatıştırdı.

GALATASARAY: 3 - ANTALYASPOR: 2

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Baki Tuncay Akkın, Asım Yusuf Öz

GALATASARAY: Aykut, Uğur (Dk. 86 Servet), Emre Güngör, Neill, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal (Dk. 74 Hakan Balta), Keita, Elano, Arda, Giovani Dos Santos (Dk. 46 Emre Çolak)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Batak, Yalçın, Orhan (DK. 86 Musa), Sedat, Gürhan (Dk. 60 Volkan), Ertuğrul, Korhan, Necati, Veysel (Dk. 85 Balili)
TEKNİK DİREKTÖR.: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 32 Elano (pen), Dk. 35 Necati Ateş, Dk. 48 Emre Çolak, Dk. 65 Necati Ateş, Dk. 86 Caner
SARI KARTLAR: Dk. 26 Elano (Galatasaray), Dk. 64 Volkan, Dk. 81 Korhan, Dk. 90 Ömer (Antalyaspor)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm