Gaziantepspor-Beşiktaş: 2-0 (Video-Maç Özeti)

Sezon başında Tabata ve İsmail Köybaşı transferleriyle Gaziantepspor'a toplamda 13 milyon Euro bedel ödeyen Beşiktaş, sezonun ilk yarısında 0-0 berabere kaldığı rakibi karşısında bu kez puanı bile kurtaramadı!..

Ligde Antalyaspor ve Gençlerbirliği karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle moral bulan Kara Kartal, Gaziantep deplasmanında yine irtifa kaybetti!... İki takımın da formasını giyen bir çok oyuncuyu karşı karşıya getiren maçta Olcan, yaptığı iki asistle yıldızlaşırken Beşiktaş için tehlike çanları yeniden çalmaya başladı!..

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu. Maça kontrollü başlayan siyah beyazlı ekip, iyi kapanan Gaziantep savunmasını bir türlü açamazken çok geçmeden kalesinde golü gördü. 11. dakikada Olcan'ın soldan çevirdiği topu ön direkte tamamlayan Julio Cesar, Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi.İlk yarıda iki net gol pozisyonun daha yakalayan ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken ikinci yarıda da senaryo değişmedi. 51. dakikada Olcan'ın kullandığı köşe vurşunda ön direkte kafayı nefis vuran Deumi skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarıda Julio Cesar'ın bir topu da direkten döndü.

Kalan dakikalarında Bobo, Tabata ve Nobre'yle etkili olmaya çalışan Beşiktaş aradığı golü bulamayınca karşılaşma 2-0 sona erdi.

Bu sonucun ardında Beşiktaş 38 puanda kaldı.

GAZİANTEPSPOR: 2 - BEŞİKTAŞ: 0

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Cenk, Tomas, Deumi, Ivan, Serdar kurtuluş, Zurita, Murat Ceylan (Dk. 88 Hakan Bayraktar), Olcan (Dk. 78 Erman), Cesar, Beto
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Couceiro

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İbrahim Üzülmez, Sivok, İbrahim Toraman, Fink (Dk. 68 Nobre), Ernst, İsmail (Dk. 46 Yusuf), Holosko (Dk. 68 Tello), Tabata, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

SARI KARTLAR: Sivok, Ernsr (Beşiktaş), Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor)
GOLLER: Dk. 11 Julio Cesar, Dk. 51 Deumi

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm