Fenerbahçe'nin yeni gözdesi 15 yaşındaki Yılmaz Adıcan

Mersin Fenerbahçe Okulları bünyesinde futbol yaşantısını sürdüren 15 yaşındaki Yılmaz Adıcan, sarı lacivertli ekip tarafından İstanbul'a davet edildi..

Fenerbahçe'nin yeni gözdesi olarak öne çıkan Adıcan, güçlü fiziğinin yanı sıra teknik kapasitesiyle de öne çıkıyor.

Yılmaz'ı; 'geleceğin yıldızı' olarak nitelendiren, Fenerbahçe Futbol Okulları Güney ve Güneydoğu Koordinatörü Levent Kurt, yeteneklerinin farkında olup, kendisine güvenen Yılmaz'ın eksikliklerini fark edecek ve nerde yanlış yapmaması gerektiğini bilecek kadar da akıllı bir oyuncu olduğunu anlattı. Levent Kurt, kısa zamanda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Yılmaz Adıcan'ın çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Yılmaz, Mersin'in gururu olacak. Daha şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fenerbahçe'ye davet edildi. İleride Türk futboluna önemli katkılar sunacak" dedi.

Öncelikli hedefinin doğup büyüdüğü kentin takımı olan Mersin İdmanyurdu'na hizmet etmek olduğunu dile getiren Yılmaz Adıcan ise, "Mersin İdmanyurdu'nda forma giymeyi istiyorum ama şartlar neyi beraberinde getirir bilinmez ama ben çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağım. Başarılı olmak ve Türk futboluna hizmet etmek için daha yolun çok başındayım. Önümüzde uzun bir yol var" diye konuştu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm