"Fenerbahçe'nin ümitsizliğe düşme lüksü yok"

Fenerbahçe'de üst üste gelen kötü sonuçlar yönetimi harekete geçirdi. "Fenerbahçe'nin ümitsizliğe düşme lüksü yok" diyen yönetim, Lille maçı öncesinde taraftarın yeniden başarı uğruna birlik olmasını sağlayacak bir mesaja imza attı.. İşte "Yaptık, yine yapacağız, kazanacağız" açıklaması...

İşte Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftara ve camiaya gönderilen mesajlar;

Profesyonel Futbol Takımımızın, son maçlarda aldığı sonuçların yöneticisinden teknik adamına; futbolcusundan taraftarına; tüm camiamızı üzdüğünü biliyoruz. Ama Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe camiasının çok iyi bildiği bir şey daha var; birlik ve beraberlik içerisinde olursak önümüzde hiç kimsenin duramayacağı!

Umutsuzluğa kapılmak, hataları kıyasıya eleştirmek, sahada hata yapanı yuhalamak, kısa vadeli düşünmek en basiti… Ancak esas olan; sıkıntılı günde destek olmak, yeniden elele verip omuz omuza mücadele edip, dirilmek. Henüz hiçbir şey kaybedilmemişken, takımımız ligde şampiyonluk iddiasını en güçlü aday olarak sürdürürken, UEFA Avrupa Ligi'nde sadece bir gol bile tura yetecekken, Türkiye Kupası'na bu kadar yakınken, Fenerbahçe camiasının ümitsizliğe düşme lüksü yok. Düşmeyecektir de!

Takımının başarılarını alkışlayan eller, destek olmak ve güç vermek için bugün de alkış tutarsa, emin olsunlar ki o alkışlar, o destek sahaya güç olarak yansıyacak.

12. Adam, görevini yerine getirecek; sahadaki 11 savaşçıyı yalnız bırakmayacak. Hem ligde hem UEFA'da hem de kupada; takım 12. Adamı olmadan sahada yerini almayacak. Tüm kulvarlarda başarı için camiamız kenetlenecek, her türlü saldırı ve eleştiriye direnecek. Başarısız olmak için bölünüp parçalanmamızı bekleyenler, her sendelememizi kutlama vesilesi olarak görenler, boşuna ümitlenecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda formasını kulübüne hizmet için teriyle yıkayan hiçbir futbolcu yuhalanmayacak, hepsi alkışlanacak. Taraftarı futbolcusunu, futbolcu taraftarını alkışlayacak, güç verecek.

Bu takım bizim; 100 yılı aşmış dev bir çınar olan Fenerbahçe'nin takımı olması ve üzerinde efsane Fenerbahçe formasını taşıması nedeniyle hep destek görecek.

Camiamız verdiği desteğin, birlik ve beraberliğinin ödülünü kupalarla alacak, taçlandıracak.

Yaşadığımız sıkıntıları aşmak adına herkes hatalarından ders çıkaracak.

Mücadele, terimizin son damlasına kadar sürecek. Herkes üzerine düşeni yapacak, yaptık, yine yapacağız kazanacağız; çünkü biz Fenerbahçeyiz.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm