Daniel Güiza Fenerbahçe taraftarının omuzlarında

Fenerbahçeli taraftarlar, Fransa'nın Lille takımıyla perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi futbolcular ve teknik heyete destek verdi.

Can Bartu Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 200 sarı-lacivertli taraftar, araçlarıyla tesislere giren futbolcular ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu.

Taraftarlar, en büyük desteği Bursaspor ile oynanan Turkcell Süper Lig maçında tribünlerden protesto edilen İspanyol futbolcu Daniel Güiza'ya gösterdi. Güiza'yı alkışlar ve tezahüratlarla karşılayan taraftarlar, uzun süre ''Dani Güiza'' diye bağırarak, Lille maçı öncesi moral verdi.

GÜIZA OMUZLARDA
Antrenmanın başlamasıyla birlikte saha kenarına alınan taraftarlar, desteklerini burada da sürdürdü. Tezahüratlar yapan ve açtıkları pankartlarla futbolculara moral veren taraftarlar, yine en büyük ilgiyi Güiza'ya gösterdi. Güiza da koşu sırasında el sallayarak taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi.

Koşu sırasında Selçuk ve Semih, taraftarların önünden geçerken Güiza'yı omuzlara aldı ve İspanyol golcüye onlar da destekte bulundu.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm