Bursaspor taraftarı Sakarya'ya akıyor

Bursaspor'un Sakarya'da Cumartesi günü saat 14:00'de Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftarlar harekete geçti.. Şampiyonluk için ümitlenen Bursaspor'da yeşil beyazlı taraftarlar Sakarya'da da takımlarını yanlız bırakmayacaklar.

Timsahlar, Sivasspor ile tarafsız sahada ve seyircisiz oynanacak maçta takımlarını stat dışından da olsa desteklemek için harekete geçti.

Sakarya'ya gitmek için forumlarda tertip edilen otobüs organizasyonuna şu ana kadar bine yakın taraftarın destek verdiği belirtildi.

Öte yandan maç öncesi bir Anadolu dayanışması da yaşanıyor.

Stat dışından takımlarını destekleyecek olan Bursasporlular'a, şehrin takımı Sakaryaspor'a gönül verenler de katılacak. Maç sonuna denk gelen ve saat 16:00'da başlayacak olan Sakaryaspor taraftarlarının TFF'yi protesto yürüyüşü içinse bu kez yeşil beyazlı ekibin sevdalıları desteklerini gösterecek.

Öte yandan Sakarya emniyetinin takımlarını stat dışından destekleyeceği duyumunu aldıkları Bursaspor taraftarı için bir dizi önlem aldığı belirtildi. Buna karşın, emniyetinin kontrol noktalarından geçen yeşil beyazlı taraftarları stat yakınına bırakacağı da belirtildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm