Beşiktaş-Galatasaray derbisine olağanüstü güvenlik

Derbide kuş uçmayacak.. Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında pazar günü yapılacak 2010'un ilk derbi maçında olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçın öncesi, sırası ve sonrasında herhangi bir olay çıkmaması için sıkı önlem alınacak.

Derbi maçta 870 özel güvenlik, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 emniyet mensubu görev yapacak.

Dev maçla ilgili gerekli emniyet önlemleri saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacak ve stat giriş kapıları saat 16.00'dan itibaren açılacak. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak.

Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişede değil, plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak.

Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi Beşiktaş taraftarları makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak.

BJK İnönü Stadı'ndaki derbi maçta konuk Galatasaray'ı, kendilerine ayrılan kontenjan doğrultusunda eski açık tribünde 1600 taraftarı destekleyebilecek.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm